unsplash-9QTQFihyles-me

"Kaikki vanhemmat kohtaavat lapsia kasvattaessaan vaikeitakin hetkiä. Usein ongelmat ratkeavat perheen ja muiden läheisten tuella."

Lapsiperheiden kotipalvelu

  

Joskus elämä yllättää ja perheessä tarvitaan apua kriisin, sairauden tai vaikkapa uuden perheenjäsenen syntymän takia. Me Wannyssa osaamme vastata asiakkaiden vaihteleviin tilanteisiin ja tukea perhettä.

Wanny tarjoaa laadukasta ja luotettavaa lapsiperheiden kotipalvelua. Jokainen perhe otetaan yksilöllisesti huomioon ja perheen kanssa laaditaan heidän toiveitaan ja avun tarvettaan vastaava palvelusuunnitelma.


Lapsiperheiden kotipalvelu on vanhemmuuden ja arjessa selviytymisen tukemista perheille, jotka elämäntilanteensa vuoksi tarvitsevat apua arjen sujumiseen. Lapsiperheiden kotipalvelu auttaa perhettä lastenhoitoon, kasvatukseen sekä kodinhoitoon liittyvissä asioissa perheen kotona. 

Käytännön avun lisäksi kotipalvelu voi olla arjen jakamista vanhempien kanssa keskustellen, kuunnellen ja opastaen. Lapsiperheiden kotipalvelua on mahdollista saada joko tilapäisenä tai säännöllisenä palveluna. Perheille annettava palvelu määräytyy perheen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. 


Tilapäistä apua voi saada enintään viitenä käyntikertana lastenhoidon turvaamiseksi ja välttämättömiin kodinhoidollisiin töihin. Tilapäisen kotipalvelun tarvetta arvioidaan pääsääntöisesti puhelinkeskustelun perusteella. Säännöllinen palvelu perustuu palvelutarpeen arviointiin, jota tehdään ennen palvelun aloittamista sekä työskentelyn aikana. 


Lapsiperheiden kotipalvelun perhetyö ohjaa ja tukee perheitä vanhemmuuden haasteissa yhteiseen suunnitelmaan perustuen. 

Jos koet perheesi tarvitsevan lapsiperheiden kotipalvelua tai sinulla on kysyttävää palvelusta, otathan yhteyttä!

unsplash-aKiNQi-erYo-me
jasenyritys_2020_200x100_fin-sm.png
SuPer_logo.svg-me.png
happy-cartoon-family-1-me.png
logo-sm.png

Laskutus

Laskutukseen liittyvät kysymykset:


laskutus(at)wanny.fiLaskut vain sähköisesti verkkolaskulla:

 

Verkkolaskuosoite
003730965954


Välittäjätunnus

003723327487


Verkkolaskuvälittäjä

APIX Messaging Oy

Asiakaspalvelu

 

Wanny Oy


Torikatu 2, 45100 Kouvola


Asiakaspalvelu:


045 787 777 20

asiakaspalvelu(at)wanny.fi

© Wanny Oy  3096595-4. Kaikki oikeudet pidätetään.